Warning

You must select at least one hot tub.

Warning

You must select a maximum of three hot tubs.

Warning

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  You can download the catalogue now
  Download

  Nieuwe showroom van Cumbria Spa

  Onze Aquavia-zakenpartner Cumbria Spa heeft de renovatie van zijn nieuwe showroom in het Engelse Cumbria, om precies te zijn in Bowness on Windermere, voltooid.

  Cumbria Spa heeft gekozen voor het inrichten van een grote ruimte, zodat klanten drie modellen uit de serie Aquavia Spa kunnen bekijken: een Spa Cube met notenhouten afwerking, een Spa Aqualife 5 en een Spa Calypso. Ongetwijfeld goed nieuws voor klanten die in Cumbria een spa willen aanschaffen. Zij kunnen immers het ontwerp, de ergonomie en de prestaties van de spa’s van Aquavia Spa zelf op het verkooppunt controleren.

  Cumbria Spa zet sterk in op de commercialisering van spa’s van Aquavia en biedt maatwerkoplossingen gericht op de specifieke behoeften van iedere klant. Op zijn website http://www.cumbriaspas.co.uk kan de klant niet alleen de volledige catalogus van spa’s van Aquavia nakijken, maar ook de huurservice die zij hun klanten aanbieden. Een maatwerkoplossing voor iedere klant (http://www.cumbriaspas.co.uk/hot-tub-hire/)

  new-showroom-cumbria-spa-hottub-dealer-002

  new-showroom-cumbria-spa-hottub-dealer-003

  new-showroom-cumbria-spa-hottub-dealer-004

  new-showroom-cumbria-spa-hottub-dealer-005